Om Datid

Datid Vintage er en passion, det er personlighed. det er det unikke!

Ind i mellem kan hverdagen blive så ensformig og kedelig. Vi har alle travlt med det liv vi lever, om det er med mand og børn, om det er med karriere, om det er med studier eller alle tingene til sammen, så har vi alle brug for at føle vi er unikke.

Jeg hørte engang et citat hvor en sagde “Vi bliver født som originale og dør som kopier.” jeg hader simpelthen dette citat. For mig at se er vi alle unikke. Vi har alle nogle egenskaber, som definerer os som mennesker. Vi er alle “one of a kind” – hvorfor ikke bevise det!?

Min personlige samling af tøj kalder jeg for “Datid Vintage” og her er tøjet lige så unikt som JEG er! Det er tøj der er med til at understrege det unikke i os alle og viser, hvem du burde være som menneske. Her er der ikke en modeindustri, der definerer dig som kvinde, det gør du selv!

Alt tøjet i Datid Vintage er hvad det udgiver sig for. Det er ikke nyt, det er sikkert ikke helt perfekt, det er ikke skabt nutidigt efter et ideal, som ingen kan leve op til. Det er stykker af historien, stykker af et andet menneske, stykker af personlighed!

I Datid Vintage vil der altid være tøj fra perioden 1940’erne og frem til 1970’erne. Ind i mellem vil der også være ting der er ældre eller nyere. Alle de skatte jeg samler på og ofte sælge ud af, har en helt speciel historie og noget som i mine øjne gør dem unikke!

Hvert enkelt stykke tøj er håndplukket. Det er tøj og ting jeg finder i mellem tusinde vis af andre ting, hvor kun det bedste komme med hjem til samlingen :).

Datid Vintage er et opgør med standarder og en god måde at passe på vores jord – det er klimavenligt at give unikt tøj en chance for at komme på nye eventyr i stedet for at ende på forbrændingen!

Share